Vrijwilliger

Vrijwilligers gezocht: Medewerker Kringloopwinkel Duiven

Kringloop Duiven is per direct op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die graag een maatschappelijke bijdrage willen leveren.

Wil jij iets betekenen voor anderen? Ben je gek op antiek of andere mooie en unieke spullen? Houd je van sociaal contact? Waar je interesse ook ligt, bij Kringloop Duiven zit je op de juiste plek. In een kringloopwinkel is er ontzettend veel te doen. Dit biedt tal van mogelijkheden en is er altijd wel een leuke passende functie voor jou! Denk hierbij aan kassawerkzaamheden, sorteren of als chauffeur.
Alles is mogelijk.

Kringloop Duiven werkt vanuit een aantal basisprincipes: duurzaam, sociaal en inclusief.

Duurzaam
Er wordt nog te veel weggegooid. Vaak goede spullen die nog makkelijk één of zelfs twee rondes meekunnen. Door deze spullen indien nodig te reinigen of repareren dragen wij bij aan de circulaire economie.

Sociaal
Wij doen iets voor elkaar en voor de gemeenschap. Mensen kunnen spullen bij de kringloop brengen die voor hen overbodig zijn geworden. Wij controleren, en eventueel repareren, de goederen en verkopen deze voor een kleine prijs. Zo doet iedereen onbewust iets voor elkaar.
Elke maand wordt er gekeken of er doelen zijn waar wij als kringloop aan bij kunnen dragen. Denk aan goede doelen voor geneeskundig onderzoek maar ook aan de kledingbank.

Inclusief
Het maakt niet uit wie je bent en wat jouw achtergrond is. Iedereen is welkom. Bij Kringloop Duiven zijn mensen aan het werk met verschillende achtergronden en verschillende doelen. Iedereen werkt hier met respect voor elkaar.

Dit krijg je ervoor terug
• Een interessante en afwisselende werkplek
• Veel gezelligheid
• Je kan altijd jezelf zijn
• Je ontvangt een ruime reiskostenvergoeding. OV kosten en brandstof worden volledig vergoed
• Zelf kiezen hoeveel en wanneer je werkt

Lijkt dit jou leuk? Dan maken we graag kennis met jou. Je kunt contact opnemen via: info@kringloopduiven.nl

Logo - Kringloop Duiven - Lutim: Wij maken jouw communicatie!
Pastoriestraat 6B, 6921 BX Duiven

Afgifte:
't Weike 19, 6921 BT Duiven

info@kringloopduiven.nl
06-86242430

Sorry, wij zijn op dit moment gesloten.

 

KVK: 86928813
BTW: NL004325982B95

Volg ons op social media